Spirit, a LélekTársas

Játékra hívlak, ami végül migos komoly felsimeréseket hoz számodra.

2014-ben ismertem meg az akkor még teljesen új Önismeri Társast, amit 4 hölgy kelett életre. Nagyon megtetszett a forma, és akkori kérdéseimre is mindig választ adott a játék, így lettem Játékvezető, Játékmester. Mert a társasjáték forma kötelez, nem illik túl komolyan venni az Életet, lehet könnyedén is célba érni.

Jó pár évig rendszeresen vezettem csoportokat, egyéni játékokat, aztán valahogy kikopott az életemből, mert mindig más kapott prioritást. Egy ideje már nem volt nálam a játék, de most behívott az energiája.

A két ünnep közti időszak mindig lazabább, van lehetőség az évértékelésre is. Szóval játsznunk egyet!

Egy könnyed kb. 4-5 órás programra hívlak, ha van kedved egy Téged foglalkoztató egészen konkrét kérdésre ránézni, és hagyni, hogy a játék segítségével megérkezzen hozzád a válasz.

A tapasztalat az, hogy nem csak a feltette, de a fel nem tett kérdéseidre is érkezik válasz, mert a tér a játékos társakat nem véletlenül tereli össze. A másik kérdése, és hozzá érkező üzenetek lehet még jobban betalálnak, mint ami a sajátod. Nagyon jó kis csoport dinamika szokott kialakulni!

Nem kell hozzá semmi, csak Te, esetleg egy papír/jegyzetfüzet, toll. De mindent biztosítok. Sőt ha van kedved, maradj velem a játék után egy kis forralt borra, és mézes puszedlire. A játék idejére is biztosítok vizet, teát, kávét, rágcsát.

A létszám korlátozott: 6 fő a limit, extrém érdeklődés esetén 8 főt tudok fogadni.

Hozzájárulás: 19.000 Ft/fő

Helyszín: Budapest, Ráday utca

Jelentkezés: dia@divinemission.hu

Nem leszel Budapesten? Vidéken vagy külföldön élsz, de érdekelne egy onloine játék? Megfelelő számú (min 4 fő) érdeklődő esetén tartok egy online verziót. Ez esetben írj rám. Akko ris, ha a decemberi időpontra jelentkeznél, ha van szabad hely, meg tudjuk oldani, hogy a távolból vegyél részt a játékban, és teljes értékű élményed legyen.

 

Ismerd meg a játékot!

 

dátum

dec 29 2023
Expired!

időpont

15:00 - 20:00
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük