Csatlakozz hozzám egy videó tréningre!

Néhány nagyszerű mini videó tréninggel készültem számodra, ami akár egy workshop anyaga is lehetne, hiszen egy-egy teljesen új módszert mutatok be neked, és tanítalak meg rá, hogy utána önállóan is alkalmazni tudd.

Mivel online az anyag, így rendszeresen elő tudod venni, hogy gyakorolhass a segítségével, nem kell az emlékezetedre hagyatkozz.

Kicsi a bors, de erős elvén, mini a tréning, de extra hatékony! 🙂

Womb Vibing – a méhed yoga jól érezni magát!

A méhed is megérdemli a törődést! Ahogy a testünket is formázzuk, izmaink erősítjuk, majd lenyújtjuk. A méhünk el van rejtve a fizikai szem elől, de legalább olyan szüksége van a női energiaközpontnak is az átmozgatásra, energetizálásra, ellazításra, mint a tapintható, megcsodálható részeinknek. Egy kellemes bizsergető, tonizáló, gyakorlat sorral készültem Neked. Csatornázott tréningem a Hathorok inspirálták. A női minőség és méh Őrzői ők, akik nagyon szívesen dolgoznak velünk, ha kinyitjuk a szívünk rájuk.

Tarts velünk egy nem hétköznapi női tornára, ahol fókuszban a méhed, és szíved, valamint ragyogó női szépséged lesz! Sok mozgás, kis mobilizálás, némi átnyújtás, pindurka átrezgetés, és csipetnyi dallam vár Rád, szuper zenei aláfestéssel.

Mit ad számodra a tréning? 

Nyitottság, derü, libidó tunning, hormális egyensúly, termékenység, vonzerő, szexepil, lágyulás

A tréning hossza: 94 min

Lotus Breathing – szüless újjá a légzés segítségével!

Lótusz légzés, amivel a teljes testi-lelki-mentális-szellemi újjászületést célozunk meg. Az új Föld energiáihoz a fizikai test is alkalmazkodni képes, és ez folyamatos fejlődésre késztet minket is.

Egyre finomabb, egyszerűbb, de mégis átfogóbb technikákat kapunk, hogy segítsük a fizikai test és energiarendszer detoxikációs folyamatait, és aktiválni tudjuk  a fénytestet. Az oldások hatására a test könnyebbé válik, képes magasabb frekvenciát is magába fogadni.Ennek egyik támogatása a tudatos légzés.

Egy csatornázott gyakorlatsort hoztam ezúttal, SaRah az isteni gyermek, a Divine Union, Divine Unity energiát képviseli, ami támogat minket is az integrálásban. A Divine Masculine és Divine Feminine energiákon keresztül, a légzés és energiamunka segítségével megérkezünk az Egységbe, a fizikai-érzelmi-mentális felszabadulás, oldódás élményébe. Erősebb kapcsolat a Földdel, a Kozmosszal, az anyagi és szellemi világgal is. A belső Mestert meg tudjuk hallani végre.

Mit ad számodra a tréning?

Vitalizál, felfrisst, és harmonizál, sejtszintú megújulást tesz lehetővé.

A tréning hossza: 73 min

Sexy Serpent – szunnyadó szajha, ébredj! – ELŐRENDELÉS!

A provokáló cím nem véletlen. Minden nőben szunnyad egy szajha, aki szabad, független, zabolátlan, eredeti, csábító, aki megszerzi, amit akar. A szajha nem szitok szó! A szajha ágyas, szerelemtes nő, aki nem csak szemet gyönyörködtető, magnetikusan vonzó nő, hanem az eredendő női principiumok őrzője, titkok tudója, maga a szakrális NŐ. Nevezheted Lilithnek, Vénusznak, Aphroditénak, vagy aminek akarok. Nincs neve, minősége van.

Alkimista, azaz átalakító. Teremtő, azaz isteni.

Akár tagadod, akár megéled, akár megveted, akár elnyomtad magadban, tudatalatt hat rád. Szabadon kapcsolódunk most vele elváráosk, és ítélkezés nélkül. Előcsalogatjuk a szakrális terünkből, vele együtt a kreatív, teremető szexuális energiánkat is leporoljuk, vagy ha lehet még magasabb hatásfokra kapcsoljuk.

Mit ad számodra a tréning?

Önbizalom, felszabadulás, vonzerőt, magabiztosságot, új öteleteket, tetterőt, kezdeményező készséget, teremtőerőt

A tréning hossza kb 140 perc

Válaszd ki az űrlapon, melyik tréninget szeretnéd megrendelni:

  • Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

    Keress bizalommal az alábbi e-mail címen, ha kérdésed van:

    dia@divinemission.hu

  • 100% Biztonságos vásárlás

    Bankkártyás fizetés választása esetén a tranzakció online fizetési partnerünk (Barion Payment Zrt.) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!