Oroszlán Kapu 2023 – a hazatérés

Oroszlán kapu minden évben van, klasszikusan a július 26-augusztis 12 közötti időszakot hívjuk így, amikor egy égi portál van nyitva, augusztus 8-án a legerősebb a hatás, amikor a Szírius, az Orion és a Nap egy vonalba kerül a Földdel, teljesen „véletenül” a Gizai piramisok vonalában sorokoznak fel a bolygók.

Július 26-án kedzdődik a galaktikus új év, még ha klasszikus értelemben nem is létezik idő, így év sem. 🙂 Ezzel tökéletesen tisztában voltak az ókori egyiptomban is, és a mayák is őrizták ezt a tudást, hiszen kapcsodlótak mindannyian a galaktikus fény seregekkel.

A 8/8 Portál egy olyan időkapu energetikai csúcspontja, az oroszlán jegyében, amikor megnyílik a kapu, múlt és jelen összeér. A Királyi csillag, a Regulus az Oroszlán csillagkép legfényesebb csillaga, egyben az éjszakai égbolt egyik legfényesebb csillaga.

2023-ban a Vénusz és az oroszlánban lesz ebben az időszakban. A Vénusz 2014-ben kezdete el a mély, eddigi leglátványosabb tisztító ciklusát a női kollektívben. Nőiség, párkapcsolat, szexualitás, házasság, pénzügyek, egyensúly. Ezeket a témákat dolgozta hiperaktívan át. A női kollektív is alászállt, saját démonaival is szembe nézett, majd 2018-tól kezdődött egy emelkedési hullám. Egy hosszú 9 éves ciklus végéhez közelítünk, a Vénusz is beérkezik az Oroszlánba, a Feminin beérkezik a Maszkulinhoz, a Királynő összetalálkozik a Királlyal. Itt most újra archetípikus energiákról beszélünk.

A női gyógyító utam 2014. szeptemberében kezdődött, milyen meglepő. 🙂 És én is érzem, hogy ezt a típusú fájdalom-központú, trauma-oreintált lélekút a végéhez ért. Más energiák érhetőek el, és másról szól majd a következő időszak. A női kollektív sok szempontból gyógyult. A múltat le kell zárni, nincs mse, nem lehet és már nem is kell tovább vinni a régi mintákat, történeteket. A jővő csak igy lesz, csak így lehet más.

A Nő hazatért a szívébe, és ez hatott a Férfira is. Hihetetlen, de a Férfi is járta az útját, másképp, de végig várta a nőt. Mert hott és bízott benne, tudta, hogy megérkezik ebbe a pontba. Férfi és Nő, múlt és jövő találkozása, a Király és Királynő násza jön el az idei Oroszlánkapu idején.

Erőteljes felszabadulás, és új kezdet, ami ígérve van nekünk az erők által.

A program, amivel készülök a szokásos intenzitású lesz, szellemi tanítások és energia közvetítés, hangolás lesz, aktuális energiák, női és férfi oldalunk gyógyulása, harmóniába kerülése, párkapcsolati oldódás várható.

Részvételi díj: 18.000 FT

Jelentkezés: dia@divinemission.hu

dátum

aug 05 2023
Expired!

időpont

10:00 - 17:00
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük