02:22 kapu: a divine feminine energiája megérkezik hozzánk!

Egy 8-as rezgésű évben, a végtelen lehetőségek évében a harmóniát, egyensúlyt is tanuljuk. Egy erős férfias, dinamikus, gyors kezdés után februárban kinyílik a kapu a női energiáknak, sőt hív minket az év arra, hogy megtapasztaljuk a két pólus társteremtését. Hiszen nem jön létre élet sem nélkülük, és ha egyik irányba billen a mérleg nyelve, a másikra is kihat.

Jött a hívás, hogy februárban tudatosan eresszük össze a feminine és maszkulin energiát, és alkossunk valamit, valami újat, valami értéket. Az érték az mindenki számára mást jelent, de mindenképp látható, maradandó, hatást gyakorló teremtésekben illik most gondolkodni. Február 22-én kezdünk, és egy hónapra feldatot kapunk, hogy a tavaszi napéjegynelőség idejére, a valódi újjászületés igéretét, azb új élet reményét valósággá szőjük. Kicsit misztikusan hangzik. Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni, a tavaszi évkör fordulóra vírítani kéne valamit, mégpedig valami egészen konkrétat, kézzel foghatót és saját életedben értékesnek számító dolgot alkoss meg. 🙂 Február 22-én belép az isteni nő energiája, hogy előkészítse a kvantumugrást.

A nő és férfi energia harca sok ezer éves, de itt a Vízöntő korszakban az ellentétek kiéleződése után egy kiegyenlítődés van készülőben. Együttműködni, társteremteni, az isteni hatalommal összhangban itt a Földön is kezdjük láttatni a tervet, amiért ide jöttünk. Ne félj nem kell a világot megváltani! A létezésed már önmagában áldott, értékes, és semmiképp nem céltalan, vagy értelmetlen. Mindenkinek más feladata van itt és most.

A kollektív most gyógyítja még a sebzett férfi energiáját, amihez a sebzett nő párosult. Beszélek ezekről, hogyan ismered fel, miért van jelen, és hogyan tudod transzformálni őket. Mindenkiben van mindkettő, és igenis mindkettővel dolgoznunk kell, még most is, nem vagyunk túl rajtuk.

2024. utat nyit a minőségi társulásoknak, ne csak szerelmi téren gondolkodj! Ehhez készítjük elő a terepet, benned és ez nyitja a teret is körülötted. /pszt! lehet valakinek szerelem jön!;)/

Összefűzzük a divine masculin és feminine energiákat és behuzalozzuk a testedbe és rajtad keresztól a Földbe is. Mindannyian egy nagyobb Terv részei vagyunk.

Amire hatással lesz a program:
* saját belső nő és férfi energiád újrahagolja, lefűzése
* több nyugalom, és ebből a térből teremtesz
* magabiztos, határozott fellépés (masculin)
* erősebb intuitív múködés, rugalmasság, belső vezettség (feminine)
* lélektervvel összehangolódás
* küzdelem, kontroll, szenvedés, túladás viselkedés minták felszámolása
* mély belső hit és bizalom, isteni időzítés, összhang megjelenése
* önazonos döntések az üzeleti és magánéletben is
* lélek saját tempójában haladás (aki rohant visszább vesz, aki toporgott megindul)
* árnyék archetípusok felismerése, tudatosítása, hogy a jövőben ne szabotáljanak
* aktív-passzív- szemlélődő hozzállás helyes használta energetikai szinten és a gyakorlatban
* nyitottság, motiváltság, öröm, könnyedség

Szeretnél erőlködés nélkül élni és teremteni 2024-ben? Várod az áttörést, főleg az elmúlt évek szivatása után? 🙂 Gyere, tegyük meg az első lépést! Az év elindult, az a kérdés lemaradsz, ellenállsz, vagy jössz az energiával, és szolgálatba állítod? 

Online csomag, amely videókat, és hanganyagokat tartalmaz, melyek elérhetőségét február  22-én fogom kiküldeni. Az anyagokat később is eléred, a meditációkat le tudod tölteni magadnak.

Részvételi díj: 22.222 Ft, január 31-ig 20.000 Ft az early bird díj. Utalással tudod rendezni.

Jelentkezés: dia@divinemission.hu

 

 

dátum

febr 22 2024
Expired!

időpont

All Day
2 hozzászólás
 1. Kiss Hajnalka
  Kiss Hajnalka says:

  Kedves Dia!
  Milyen az early bird utalás én nem ismerem. Sima OTP-s utalással nem lehet, mint előzőleg?
  Nekem ez egy kicsit bonyolult én már nem mai egyetemista vagyok.

  üdv. Hajnalka

  Válasz
  • Dobi Dia
   Dobi Dia says:

   Kedves Hajnalka!

   Helyesen értelmezve, amit írtam: a tanfolyam díja 22.222 Ft. De január 31-ig kedvezményesen 20.000 Ft. Banki utalással lehet fizetni a díjat. Az early bird kifejezést gyakran használják szolgáltatásoknal, nem szokták lefordítani, azt jelenti korán kelő madárka. Jelen esetben, aki korán rendel, olcsóbban kapja. Így már érthető? 🙂 Köszönöm szépen a kérdésed! 🙂

   Válasz

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük