Miért dönts a méheddel való kapcsolódás mellett?

Mai bejegyzésemben arról írok Neked, miért is fontos, hogy legfőbb női szerved, a méhed, a Fényed házát ápolni, karbantartani, tisztogatni. Hiszen első hallásra ez furcsa lehet. Ha nem akarsz gyereket, nincs nőgyógyászati problémád, nem vagy meddő, akkor mi dolgod lehet neked a méheddel?

Gyanítom, Te is olyan családban nőttél fel, ahol nem beszéltetek a nőiségről, a szexről, a menstruációról, és arról, milyen beavatókapuk vannak egy nő életében.

Az én anyám nem tanított, mert nem is tudott mit továbbadni, ő sem kapott pozitív mintát. Teszem hozzá, neki nem is volt hiánya ezen a téren, én sokkal inkább vágytam volna a női közösséget, érdekeltek a „nem illendő” témák, és nagyon szerettem volna megélni az igazi NŐ-t. Sajnos sokáig csak a nőiességben merült ki ez a késztetésem. Ám idővel kitárult előttem egy kapu, ami mögött csupa izgalmas, misztikus, mégis nagyon ismerős élmény várt. 

Azt vallom, aki emlékszik, annak kötelessége emlékeztetni. Így soha nem rejtettem véka alá a Tudást, és megosztottam azokkal, akik erre nyitottak. Ez nem lesz máshogy a jövőben sem. Örömmel fogadom az érdeklődésed, kérlek, olvasd tovább a bejegyzésem.

Mesélek Neked a MÉH-ről, erről a pici, mindössze 2x7cm-es körte alakú szervről, ami képes arra is, hogy életet formázzon 2 sejtből. Hát mi ez, ha nem maga a CSODA?

De vizsgáljuk meg Őt kicsit más megközelítésből! 🙂

A női méh egy méregtelenítő szerv, amely fizikai szinten tárolja el a mérgeket, érzelmi szinten az emlékeket, az energiákat. Itt lakozik a női teremtőerő, az ősi női bölcsességünk, de itt tárolódnak a kreatív energiáink is. Innen ered minden Teremtés, innen ered maga az Élet!

Ugye érzed már Te is, milyen fontos szervünk, és mekkora jelentősége van? 

Évszázadok óta vagyunk elválasztva a méhünktől, a saját női erőközpontunktól. Pont ezért ez a legérzékenyebb területünk, a legtöbb blokkolt energia, fájdalom lenyomat, energetikai ciszta itt tárolódik. Testi és lelki sérüléseink lenyomatát mi nők, itt őrizzük. A szerveztünk egy ideig elraktároz minden emléket, traumát, visszautasítást, bántást, csalódást. De van egy pont, amikor telítődik a méhünk is, amikor azt mondja elég! Ekkor megjelennek a testi tünetek, a különféle problémák az életünkben.

Amikor már túl sok negatív hatás, alacsony rezgésű energia halmozódott fel ezen a területen, azt vesszük észre, hogy betegek vagyunk. De nem ritkák a szexuális zavarok, a csökkent libidó, hízás, hormonális problémák, a párkapcsolati nehézségek, intimtás-kötődési zavarok, terméketlenség, függőségi viszonyok, áldozat és mártír szerepek. 

Fénytelen, elhasznált, elfeledett méhhel nem érezzük magunkat elég jónak, elég értékesnek, elég vonzónak, elég szépnek, elég magabiztosnak, és hosszan sorolhatnám még… Eltűnik életünkből a szenvedély, a vágy, a tetterő. Nincsenek célok, nincs önbizalom, beletörődés van és fásultság. 

Egy nő, akinek gyengélkedik a méhe, gyakran labilis, depresszióra hajlamos, gyakran érez bűntudatot, szégyent. Szégyelli a testét, a vágyait, gyakran ostorozza magát, kisebbségi komplexusa van. Amikor a méherőd szunnyad, nem igazán vagy sikeres a teremtési folyamatokban sem. Nem sikerül az álom munka, a fizetés is alacsony, a párkapcsolat szenvedés, az emberi kapcsolatok sem feltétlenül alakulnak jól. Fizikai szinten nem ritka az alhas és a csípő körüli zsírpárna, jelezvén a tudatalatti távolságtartást, félünk közel engedni a másik nemet. Mivel alacsony az önbecsülés, az én határok sem erősek, így marad a háj, ami legalább védelmet ad, és elbújtat. 

Szomorú ugye? Nem túl vonzó ez az élet, mégis sok pontban magadra ismerhetsz. 

Rengeteg nőt ismerek, aki nem szereti magát, aki inkább férfiként élne, mert szerintük könnyebb úgy, és nőnek lenni szívás. Bevallom őszintén, egy időben, jó 15-20 éve még én is így éreztem. Nagyon nem találtam a kulcsot magamhoz. De ma már tudom, a legjobb dolog, hogy női testbe születtem, és hatalmas ajándék, hogy nőként élhetek, életet adhatok, változtatom a világot. 

Te hogy vagy ezzel? Érzed a női lét kihívásait? Szereted a tested? Mersz látszódni, nőként ragyogni?

A Woman Essence – Női Esszencia ébresztő programot azért alkottam meg (a méhem gyermeke Ő is), hogy minél több nőhöz jusson el, és kínálja fel a gyógyulás, a változás, az átalakulás lehetőségét.

Ez a program lehetőség nekünk Nőknek, hogy gyógyítsuk magunkat, egymást, a generációs vonalunkat és a Földet. Tisztítjuk a méhünket, és töltjük is, újraélesztjük, mert a méhed soha nem hal meg, csak mély álomba szenderül, ha nincs kapcsolódásod vele. 

Nagy ajándék egy Nő számára, amikor képes kapcsolódni ehhez a Szent Térhez, a saját Fényéhez, a Lényéhez, Női Esszenciájához, ami hatással lesz a hátralevő életére. 

Azért kapcsolódj, hogy több örömet, termékenységet, kreativitást élhess meg a hétköznapokban. Szexuális életedre is pozitív hatással lehet a program, ami a párkapcsolatod fontos alapja. 

Amennyiben olyan fizikai tünetek jelentkeztek már az életedben, mint a vérzési rendellenesség, hormon problémák, orgazmus problémák, polip, mióma, ciszta, húgyúti fertőzések, gombás fertőzések, spontán vetélés, akkor ezt a kapcsolódást mielőbb érdemes elvégezned. Ezek mind azt mutatják, hogy energetikai szinten hiányállapotban működik a szerved. Te magad nőként is vegetálsz.  

Érdemes elgondolkozni a méheddel való szorosabb együttműködésen, ha folyton méltatlan párkapcsolatokban találod magad, nárcisztikus jellemvonású párokat gyűjtesz be, szexuális illetve fizikai bántalmazásban, vagy érzelmi bántalmazásban volt/van részed. De érdemes csatlakozni hozzám, ha egyáltalán nem tudsz megnyílni egy párkapcsolatra, évek óta magányos vagy, netán mindig a szerető pozícióba jutsz, ahol esélyed nincs elköteleződni. Ezek mind jelzik, hogy a nő erő ébresztés igencsak aktuális lehet az életedben.  

Az anyánk az első nő az életünkben, amíg vele rendezetlen a viszony, tagadjuk, megítéljük, harcolunk vele, addig a saját női mivoltunkkal is hadban állunk. Amennyiben anyai témád van, egyszerűen úgy érzed, nem kaptál megfelelő női mintát, akkor alkosd meg a saját női mintázatod, találd meg a NŐ-t magadban. Van egy pont, ahol már nem illik másra mutogatni. Ne hibáztasd a szüleid, az őseid, azt adták, amire képesek voltak, a Te kezedben van a lehetőség, hogy felnőtt fejjel felelősséget vállalj a további éveidért. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen! 

Napokig sorolhatnám még, miért érdemes belevágni egy méhtisztító és gyógyító programba, de remélem már pár sor után meggyőztelek, és átérzed, milyen fontos a méh-kapcsolat az életedben.

Számomra fontos, hogy minél több nő ébressze fel nőies erejét, női esszenciáját, mert egységben az ERŐ. A világnak nagy szüksége van most a magabiztosa, tudatos, tenni tudó Nőkre, akik a férfiakkal már nem harcolni, hanem együttműködni szeretnének. Új Föld születik, amiben a Nők kulcs szerepet kapnak. Most igen kedvező feltételekkel tudsz csatlakozni a Woman Essence – Női Esszencia Ébresztő online programra. 

6 hozzászólás
 1. Vass Szilvia
  Vass Szilvia says:

  Kedves Dia!

  Szuper blogbejegyzés.
  Számos ponton magamra ismerek.😊
  /Rendszertelen menstruáció görcsökkel, húgyuti fertőzés, anyukámmal való kapcsolat, inkább férfi lennék, nem érzem magam igazi nőnek, nem vonz az anyaszerep/
  Örülök, hogy rád találtam🙏
  Puszi:Szilvi

  Válasz
 2. Fekete Andrea
  Fekete Andrea says:

  Kedves Dia! Egy újabb szempont, ami növelheti nőiességünket, Es bizony nagyon is hihető, hogy a méhünkkel való kapcsolódás e tekintetben létfontosságú. Nagyon örülök, hogy megismerhettem tevékenységed lényegét.

  Válasz
  • Dobi Dia
   Dobi Dia says:

   Kedves Andrea!

   Köszönöm. Igen, ez sok ezer éves bölcsesség, női tudás, ami eltűnt, de egyre többen vagyunk, aki élesztjük. És az elmúlt 6-7 év tapasztalat, a valamint a saját utam is bizonyítja, hogy fontos foglalkozzunk ezzel a szervvel, és mindazzal, amit általa tenni tudunk önmagunkért, és a környezetünkért. Minden jót kívánok Neked! 🙂

   Válasz
   • Tündi
    Tündi says:

    Kedves Dia:

    Hálás vagyok, hogy immár rlszese vagyok Önmagamnak a NŐIESSÉGEMNEK ami eddig félhomályban kóborgott, szunnyadozott, annak ellenére, hogy van 3 csodálatos lány/Nő/ gyermekem és 30 éve házasságban élek.
    Fizikálsan a méhemet 27 évesen eltávolitották de mostmár boldog vagyok ugyanis rájöttem sok sok generációs gubancot cipeltem ott a kis kegyhelyembe .
    Hiszem és tudom, hogyha mi Nők gyógyulunk a Világ is Újulni fog.
    Tegyük meg magunkért a felnövekvő generációért.
    Nekem nagy hajtóerő, hogy a gyermekeimnek már a Nőiességük varázslatának megélését tudjam átadni.
    köszönöm , hogy tanulhatok tőled

    Válasz

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük