Egy találkozás, ami megváltoztatja az életed

Szia kedves! Évek óta foglalkozom nőkkel, női témákkal, a női méhhel, női önbizalom fejlesztéssel és gyógyításokkal. Sok érdekes történetet láttam, voltam jelen női újjászületéseknél. Néha még engem is meglep, egy-egy ilyen alkalom milyen mély oldódásokat hoz, és mi minden indul be a nőknél a méhükkel való kapcsolódás hatására.

A mai blog bejegyzésemben szeretnék megosztani veled egy kedves visszajelzést. Annamari 33 éves, Pécsett él, és „véletlenül” talált rám. Nőgyógyászati problémája volt, erős vérzése, folyamatosan gyulladásban volt a női része, ami miatt teljesen le volt gyengülve, és már a műtétet fontolgatta az orvosa. Egészségügyi kaparást javasoltak neki, és ha az nem jár eredménnyel, akkor jöhet a méh eltávolítás.

Mivel még nincs gyermeke, nem szerette volna elveszteni a méhét. Teljesen érthető. Mivel a fizikai szintű gyógymódok csődöt mondtak, ekkor döntött úgy, hogy befelé indul, és alternatív módon keresi a gyógyulást. Az interneten keresgélve talált rám, és rendelte meg az akkor elérhető online csomagomat. 

Ezt a kedves visszajelzést kaptam, aminek igazán örültem. Mert kézzel fogható eredményt hozott.

“Szia Dia! 

Kb. egy hét alatt értem végig a meditációkon. Nem sietettem magam, ahogy éreztem, hogy jöhet a következő, akkor mentem tovább. Végig csináltam egy sófürdő kúrát – imádtam, kellemes csalódás volt, azt hittem csípni fog, kiszárít, de a méhem ezt kérte, én megígértem neki, végig csináltam, nagyon szerettem. Elérkezett a következő menstruáció, a normál idő alsó határán, de már fájdalom nélkül. Vissza a nőgyógyászhoz. Legnagyobb örömömre minden leletem normális, még az is látszott az ultrahangon, ahogy szabályosan érnek a tüszőim, 3 szakorvos is megvizsgált, hogy biztosak legyenek, megegyeztünk, hogy műtét nem szükséges. Nagyon boldog voltam, sikerült a varázslás.

Továbbra is dolgozom magamon, hogy megtaláljam az okokat, amiért ilyen férfiakat vonzok be, hogy megtaláljam a megoldást, hogy egy csupa szív, segítő pasi mellettem, ne váljon energiavámpírrá. (A megbeszélést elutasítja, nincs hozzá bátorsága, csak a közelembe szeretne maradni, pedig az átbeszélés nélkül, számomra ez megoldhatatlan).

Köszönöm a meditációkat, és az anyagokat! Úgy érzem megtaláltam a helyem a világban tőlük, megtaláltam a nőt magamban. Semmi sem történik véletlenül, jó, hogy rátaláltam. :)“

Annamari

Ez csak egy levél a sok közül, amit kaptam az elmúlt években.

Az orvosok gyakran rácsodálkoznak arra, hogy egy nő képes akár 2-3 hét alatt is meggyógyítani magát. Ha nem csak a testünkre koncentrálunk, hanem holisztikusan közelítünk magunkhoz, és feloldjuk a lelki blokkokat, amik a testi tüneteket okozzák, lényegesen javulnak az esélyeink a teljes gyógyulásra. Persze a változtatás elengedhetetlen. Új élet csak új szokások bevezetésével, és régi berögzülések elhagyásával érhető el. 

Amennyiben Te is szeretnél a méheddel és ezen keresztül női esszenciáddal kapcsolatba kerülni, tisztítani, gyógyítani őt, a Woman Essence program neked szól, ráadásul most igen kedvező feltételek mellett rendelheted meg, számos ajándékkal fűszerezve.

Egy másik eset a kezelőmben történt.

Györgyi egy 38 éves nő, aki azért keresett meg, mert P4-es lelet diagnosztizáltak nála a citológián. Aki kicsit is ismerős a témában az tudja, ez bizony a méhnyakrák előszobája. A nőgyógyászati betegségek mindig figyelmeztetések. A rák, sokszor évek alatt felgyülemlett megaláztatás, érzelmi elfojtás, alacsony önbecsülés hatására alakul ki. Ám esetenként elég egy fájdalmas szakítás, egy megcsalás, egy nagy veszteség, párkapcsolati krízis, és hetek alatt kialakul. Ez mindig egy utolsó segély kiálltás, hogy nőként nem vagyunk a helyünkön, a női részünk arra hív, hogy kapcsolódjunk vele, mert nagy a baj, fortyog a lelkünk, és sürgős változásért kiállt. 

Szóval megérkezett hozzám Györgyi, aki nagyon meg volt ijedve, kicsit el is volt veszve, mert nem igazán értette, miért történik ez vele. Nem volt még férjnél, nincs gyermeke, és most lehet rákos, legjobb esetben is elveszíti a méhét, le kell mondjon az anyaságról. Úgy érezte méhe nélkül csökkent értékű nő lenne, és nehezen tudta elképzelni, hogy ezt egy férfi is tolerálja majd, hogy nem tud szülni. 

Elkezdtük a közös munkát, és olyan heves érzelmi reakció szabadult fel benne, ami engem is meglepett. A kezelés során rálátott arra, mennyire nem tisztelte magát nőként, és hagyta, hogy a férfiak használják, milyen méltatlan helyzetekbe sodorta magát. Évekig hazudta magának, hogy megelégszik a szerető szereppel, hogy boldog egyedül is, hogy nincs szüksége férfiakra. És ott egyszerűen lehullt minden álarc, önámítás, és meglátta a valódi érzéseit, hogy mennyire nem azt az életet élni nőként, mint amiről kislányként álmodott. 

Sokan esünk bele abba a hibába, hogy hazudunk magunknak, hogy eláruljuk magunkat, és mély sebeket ejtünk az önértékelésünkön. Az önszabotázs programok tucatjait üzemeljük. Már gyerekkorból hozzuk a szeretet sérülésünket, a kishitűséget, a kétséget, hogy vajon elég jók vagyunk-e. Pedig kicsinek mindenki hercegnőset játszik, és várja a mesebeli herceget a fehér lovon. Aztán idővel beérjük a kevesebbel. Persze a lelkünk nincs ezzel jól. Magunkat nem lehet egy életen át becsapni. A sok sérelem, meg nem valósult vágy, ki nem fejezett érzelem, el nem sírt könnycsepp valamilyen formában felszínre jön. Nem ritka, hogy ez az egészségünkbe kerül. 

Gyöngyiből kiszakadt a sok fájdalom, hosszú percekig zokogott, mire meg tudott nyugodni, és megígérte magának és a méhének, hogy új életet kezd, lezárja a méltatlan kapcsolatokat, szeretni, és tisztelni fogja saját magát, a testét, és ez elvárja másoktól is.

Számomra nagyon megindító volt ez az alkalom, mert éreztem a mély transzformációs erőt, amit ez az alkalom hozott, és tudtam, hogy az ott létre jött méhkapcsolat szó szerint az életét mentette meg Gyöngyinek. Megtiszteltetés volt ebben részt venni.

Sok mindent tudok a női méhről, a női erőről, a női energiákról. Mégis látni, érezni, tapasztalni, hogy ez ott van, működik, és mennyire valódi, és mennyire minden nőt érintő, az hátborzongató számomra a mai napig.

Ez a két rövidke történet, a sok száz közül, amit mesélni tudnék. Remélem sikerült közelebb hoznom hozzád a méhed, és a vele való törődés fontosságát. Ne várd meg, amíg jelez, előzd meg a bajt a gondoskodásoddal, figyelmeddel és szereteteddel.

Rendeld meg a Woman Essence – Női Esszencia Ébresztő programot most hihetetlen kedvező áron, és meglepetés bónusz anyagokkal tűzdelve.

3 hozzászólás
 1. Valéria
  Valéria says:

  Kedves Dia!
  Engem első pillanattól megfogott mind a személyed, mind a munkásságod, mind a küldetésed.
  Már a minitréninget is nagyon hasznosnak érzem, hogy elindulhattam a lelki egyensúlyom visszaszerzésének útján, és ki tudják kecmeregni kétségbe esettségem mély g ödréből.
  Elég súlyos egészségügyi problémával küszködök, mondhatni, ennek kapcsán már összeomlott minden életterületem.
  Szentül meg vagyok viszont győződve, hogy az összes bajom közvetve a nőiségemen való sérelmekből ered, kezdve az anyámmal való kapcsolatommal kisgyerek kortól.
  Szívből bízom benne, hogy jövő hónap első hetéig még fog tartani az akciós lehetőség a méhgyógyító Divine Esszencia csomagra, mert csak ebben az esetben tudom utalni az árát.

  Válasz
  • Dobi Dia
   Dobi Dia says:

   Kedves Valéria, a kedvezményes ajánlat a feliratkozóknak korlátozott ideig él, érdemes az utolsó levélnél, amikor ezt jelzem (valójában ezt a rebdszer küldi automatikuasan) megrendelned átutalást választva, és akkor még van 5 napod a díjrendezsére, de ha valaki ír, hogy egy adott dátomnál tud fizetni, akkor szoktam kivételt tenni, ha az már közeli dátum. Szóval javaslom, hogy most a napokban rendelj, mert utána ezt a kedvezményes árat nem tudom érvényesíteni, és valamivel drágább a teljes áras csomag. Köszönöm, minden jót a továbbiakban.

   Válasz

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük