SaRah Szentélye, ahol a lélek magára ismer

Kövess minket a közösségi oldalakon is:

Facebook
Instagram
YouTube

INGYENES 3 RÉSZES TRÉNING

SaRah, a vízöntő korszak Mester-energiája

Sára Támár, SaRah, ahogyan ő magát hívja, Jeshua és Magdalai Mária lánya, az Új Föld Felemelkedett Mestere. Ő az Isteni Gyermek, a tökéletes Egység megtestesítője, akinek halvány lila fénye beragyogja a következő évtizedeket.

Eddig csak a beavatottak tudtak létezéséről, titkolták kilétét és tanításait. De elérkezett az idő, hogy fellibbenjen a fátyol, ami személyét elfedte. Ismerd meg SaRah-t, e különleges tanítót, erőteljes gyógyítót! Ő és angyalai azért érkeztek, hogy meghozzák a teljes átalakulást az életedbe, szemléletedbe.

ONLINE TRÉNING PROGRAM

Spiral Dance – kapcsolódj be az élet körforgásába!

Az élet egy tánc, ha megengedjük maguknak. A spirál a fejlődést, a lélekutat is szimbolizálja. Ami él az mozog, ami élő, az változni, alakulni akar. Amikor az energia megreked egy szinten az életünk is megtorpan, jönnek a betegségek, beragadás. SaRah ibolyaláng energiája a spirállal kombinálva egy hatékony ébresztő a testünk, lelkünk, szellemünk számára. Az online program megalkotásakor azt volt a célunk, hogy elindítsunk egy újjászületési folyamatot, ami egy új ciklusba emel át, szintemelkedést rejt magában. A tested a kulcs a fizikai tapasztalásokhoz, ezért főként rajta keresztül dolgozunk.

Egyéni energiaközvetítés

Mindannyian a saját egyedi utunkat járjuk. Lelkünk a női apsektus, aki érez, és aki  emlékszik. A Szellemünk a Férfi aspaktus, aki megért, aki tanul, és törekszik. SaRah a tökéletes Egység energiáját képviseli, így támogatásával egyaránt tudunk hatni az érzelmi, mentális, lelki és szellemi területekre is. Ő és angyalai, saját ibolya láng energiája, és a vele együttműködő erők felkínálják nekünk az új korszak gyógyító energiáit.

Csatornájaként, immár 9 éves terápiás és tanácsadói tapasztalattal a hátam mögött, különböző egyéni alkalmakkal várlak.