Isten hozott nálam, az én nevem Dobi Dia!

Lelkem küldetése, hogy emlékeztesselek…

Élj szívből, szeress feltétel nélkül, vállalkozz lélekből!

2014-ben álltam bele a Segítői küldetésembe, azóta dolgozom emberekkel, a testükkel, lelkükkel, szellemükkel. Sok változást történt azóta bennem, a magánéletemben, ami a szakmai életemre is kihat. Folymatosan fejlődök, alakulok, némely ajtó bezárul, de mindig nyílnak újabb kapuk. Most ismét egy mélyebb transzformációban vagyok, ami begyűrözött a tevékenységembe is. Továbbra is az Egyet szolgálom, ez nem változott, de a szolgálat minősége és mennyisége változik.

A Szentéj és a Kert kifejezések híven tükrözik azt, amiben most vagyok. Egy csendes pihenő, szellemi Oázis,Lélek Templom szeretnék lenni.  Az elmúlt években több ezer terápiás folyamatot végig vezettem, hol mélyre merülnk, hol a fellegekben szárnyaltunk. Mindig kerestem a kihívást, mindenki problémáját meg akartam oldani, fáradhatatlanul tartottam a a csoportos programokat, öntöttem a videókat, hanganyagokat, tanultam, és tanítottam. A 2022-es év, és SaRah hozta a fordulatot számomra. El kellett döntenem, hogy milyen irányba folytatom tovább.

A blokkok, traumák, nehézségek már nem motiváltak, úgy éreztem megcsömörlöttem a terápiás folyamatokkal, az egy helyben topogó, folyton panaszkodó emberekkel. Kikristályosodott bennem, hogy mi az én valódi Küldetésem.Tudtam, éreztem, ismét eljött a változtatás ideje…

Nem akarok már senkit megmenteni, főleg nem saját magától. Közvetítem az aktuális energiákat, égi üzeneteket, és szeretek együttdolgozni azokkal, akik már maguk is életük teremtőjévé váltak, és igénylik a fejlődést, és tudják, hogy a szenvedés nem szükséges velejárója az útnak, és az útnak, ahogy az életnek sincs vége.

Az pedig egy külön csoda, ha ennek hatására saját gyógyítói útra téved, és ő is eljut további emberekhez, hiszen így változik meg általunk szép lassan a világ.

Örömmel, elégedettséggel is lehet folyamatosan menni előre, megtapasztalni a létezés Csodáit, megélni saját Isteni minőségünket és felvállalni igaz önvalónk minden körülmények között. Az én dolgom, hogy teret adjak ehhez, az általad választott formában. Térjbe hozzám vándor, és maradj, amíg jól esik…