Online tréningek, amikből tanulhatsz

Különböző tematikájú tréningek közül kedvedre válogathatsz!

Divine Feminine – Szakrális Nőiség

Woman Essence – Női Esszencia ébresztő program

Változtasd meg a méhedhez fűződő viszonyodat, és megváltozik az Életed! Felejtsd el milyen nőnek kellene lenned, és inkább ismerd meg a benned szunnyadó nőies erőt, a valódi NŐT.

Ébredj Isteni Nő!

Elindulnál a változás útján, de kicsit el vagy veszve, nem látod, hogyan ültesd gyakorlatba a tudást? Tudom milyen, amikor úgy érzed függsz másoktól, és a körülmények áldozatának érzed magad! Fedezd fel az Isteni Nőt magadban 28 napos online programom segítségével! Női minőség update: önszeretet, tudatosság, magabiztosság, báj.

Önbizalom Booster

A megfelelő önbizalom, helyes önértékelés az alfája és omegája mindennek. Ha ez van, minden van, ha ez nincs, nincs alap amire egy boldog, harmonikus, sikeres életet építeni lehetne. Turbózd fel az önbizalmad néhány egyszerű, de hatékony lépésben.

Aranykaptár – Anyaistennő Méhmeséi

Misztikus tudás modern köntösben, az istennői minőség lehorgonyzása a mai korban sem lehetetlen. Tapasztald meg a méhedben rejlő teremtő erőt, kapcsolódj össze Földanyával, és a Kozmosz végtelenségével. Test-lélek-szellemre ható  program, ami szórakoztató is!

Divine Sexuality – Szent Testiség

Divine Pussy Project

Légy sugárzó, ragyogó, csábító NŐ! Megalkottam a Divine Pussy Project online tanfolyamot, ami támogat abban, hogy felturbózd a (szex)istennőt magadban, valamint új alapokra helyezd a punciddal való viszonyulásod.

Városi Tantra

Fedezd fel a szexualitásban rejlő potenciált. Tegyél lépéseket a minőségi együttlétek felé. A félelmeken, gátláson, bűntudaton túl vár a felszabadult, örömteli élet. Nyisd ki magad egy új kapcsolatra, lépj szintet a meglévő Pároddal, élvezd a szexet úgy, ahogy még sosem merted. Merüljünk el együtt a városi tantra világában!

Divine Unity – Új Energiás Párkapcsolat

Love Rehab – Szerelmi újjászületés

Rehabilitáld a szíved a párkapcsolati csalódásokból, és nyisd ki magad az igaz szerelemre! Ha nem akarod a múltad tovább cipelni, és szeretnél valóban új alapokra építkezni párkapcsolati szempontból, ha készen állsz arra, hogy megnyisd a szíved a szerelemre, és bevonzd a számodra ideális társat, ha szeretnél minőségi változást elérni a meglévő párkapcsolatod szintjén, akkor ez a program neked szól.

Divine Love – Társkapcsolat fejlesztő

Minőségi társkapcsolat: önszeretet – intimitás – minőségi szex. A 21 napos napos program ideje alatt minden napra jut egy izgalmas téma, ami elgondolkodtat, és egyben feladat elé is állít.

Divine Body – Megszentelt Test

I’m Divine – Élem a mennyei minőségem

A spirituális gyakorlat ne kimenekülés legyen a mindennapokból, hanem a hétköznapok része. Az új életminőség megteremtése nem szerencse kérdése, hanem a rendszeres gyakorlás gyümölcse!

Spiral Dance

Kapcsolódj be az élet körforgásába! Mozdulj, táncolj, lélegezz! Hangoljuk át a tested a Vízöntő korszak energiáira! Tarts velem egy igazán élvezetes online programra!

Divine Manifestation – Teremtés

Money Magnet – Vonzom a pénzt, mint a mágnes

Rengeteg tudattalan blokk van bennünk, amivel korlátozzuk magunkat, és a felénk áradó bőséget. Küldetésemnek érzem, hogy segítsek felismerni és felszámolni ezeket a tudatos és tudattalan akadályokat. A Money Magnet online tanfolyamommal segítek, hogy új alapokra helyezd a pénzhez való viszonyulásod.

Mesteri Manifesztáció

Teremts tudatosan. Élj bőségben. Állítsd az egod a szolgálatodba. Az álom bevétel és mesés élet megteremthető!