Légy Üdvözölve Magdaléna Misztikus Birodalmában!

Mária Magdolna a Női Krisztus, a Lélek Papnője

Szakrális Nőiség

Magdaléna az Örök Nő. Beavatott Papnő, Apostol, Szerelmes, Társ, Feleség, Anya, Nagymama.

Legfontosabb tanítása, hogy merjünk önmagunk lenni, nem megfelelésben élni, nem kevesebbnek mutatkozni, Női erőbe avató bölcs tanító, gyengéd, de mégis erőteljes gyógyító. Nőnek lenni lehet áldás, Nőnek lenni vállalás, ami felelőséggel jár.

Vetkőzd le a szégyent, a bűntudatot, lépj túl a félelmeiden és ismered meg a benned szunnyadó erőforrásokat.

A szakrális női út befelé visz, és nem kész válaszokat, csomagokat árul. Amíg kifelé fordulsz, és csak a külsőségekben keresed a gyógyírt, a mágikus elexírt, addig tévúton vagy.

Szent Kehely

Méhed a Forrás végtelenségével köt össze. Teremtő tér, amiből minden képes születni, vagy épp semmi. A női bölcsesség, az ősök tudása, kreatív és szexuális energiáid itt lakoznak. Az új Föld energiaterével is össze tudunk kapcsolódni.

Minél tisztább, tehermentesebb a méh, annál jobban tudunk hangolódni a kozmikus térre, a végtelen lehetőségekre, az újjászületés választása elérhető lesz életünkben. 9 évig dolgoztam a méh terének tisztításával, traumáink oldásával. Elérkezett az idő, amikor magasabb minőségben tudom szolgálni a női kollektívet, hiszen a fejlődés örök.

Már nem betegség, tünet központú gyógyítómunkát végzek, hanem frekvenciát növelünk, energiát közvetítek, női, illetve papnői úton támogatok, fejlesztek, beavatok.

Szakrális Testiség

A tested szent edény, melyben az isteni esszenciád épp úgy helyet kap, mint a világi vágyaid, igényeid. Tested, lelked, szellemed egyenrangú, nem hitványabb a fizikai, és nem magasztosabb a lelki. A tested templom, ami számos gyönyörű tapasztalás forrása lehet, nélküle nem tudná lelked véghez vinni, amit előtte gondosan megtervezett. Őriz minden blokkoltságot, fájdalmat, tested védi magát páncéllal, mert a lelked valami számára kellemetlent tapasztalt. A test érintése, oldása nélkül nincs szellemi fejlődés! A testtől való elidegenedés már évszázadok óta tart.

A megszentelt szexualitás, amikor megtudjuk élni az érzelmi, és szexuális intimitást, tabuk, görcsök, és elvárások nélkül képesek vagyunk tisztán, éberen jelen lenni egy együttlétben. Amíg egyedül nem megy, partnerrel sem fog…