Ingyenesen letölthető tréningek:

INGYENES 3 RÉSZES VIDEÓ TRÉNING

Női Ragyogás – Gondolkodj magadról Isteni Nőként!

Eleged van abból, hogy nem azt az életet éled nőként, amiről kislányként álmodtál? Szeretnél igazán magabiztos, egészséges, sikeres nő lenni, aki képes olyan életet teremteni magának, amiről mindig is álmodott? Ezzel a 3 részes ingyenes videó tréningemmel megosztom veled, hogyan gondolkodj magadról Isteni Nőként.

INGYENES 3 RÉSZES TRÉNING

SaRah, a vízöntő korszak Mester-energiája

Ismerd meg Sára Támárt, SaRah-t, Ő az Új Föld, a Vízöntőkorszak Felemelkedett Mestere. Eddig csak a beavatottak tudtak létezéséről, titkolták kilétét és tanításait. De elérkezett az idő, hogy fellibbenjen a fátyol, ami személyét elfedte. Tarts velem, és bemutatom neked ezt a különleges tanítót, erőteljes gyógyítót!

Ő és angyalai azért érkeztek, hogy meghozzák a teljes átalakulást az életedbe, szemléletedbe. Velem tartasz?

INGYENES 3 RÉSZES TRÉNING

Womb Magic – Méh Varázslat – Lépj be méhed varázslatos birodalmába!

Hosszú évek óta tanítok a női méhről, a fizikai betegségek, meddőségek mögött rejlő lelki okokat kutattam éveken át. Talán már jártál nálam, vagy részt vettél tanfolyamon, amit tartottam. A női méh azonban nem csak fizikai szerv, és nem csak a termékenységünkért felelős. A méhben rejlő energetikai lehetőségek száma sokkal tágasabb. Az ürességből születik valami. Gyakorlatilag a semmiben rejlő mindenség megismerését kapjuk általa.