Womb Magic – Méh Varázslat

Lépj be méhed varázslatos birodalmába, ismerd meg a benned és feminin energiáidban rejlő lehetőségeket!

3 részes online tréning. Előadás, meditáció, kisfüzet. Igényeld most!

Hosszú évek óta tanítok a női méhről, a fizikai betegségek, meddőségek mögött rejlő lelki okokat kutattam éveken át. Talán már jártál nálam, vagy részt vettél tanfolyamon, amit tartottam. A női méh azonban nem csak fizikai szerv, és nem csak a termékenységünkért felelős. A méhben rejlő energetikai lehetőségek száma sokkal tágasabb. Az ürességből születik valami. Gyakorlatilag a semmiben rejlő mindenség megismerését kapjuk általa. A misztikus tanításokat, amely tudást az őseink őriztek. Néha azt érzem, már mindent elmondtam, mindent átadtam Nektek, de aztán rádöbbenek, hogy ez még semmi, mi MINDEN van, ami még ott van, amit még oda kínálhatok.

Elérkezett az idő, ismételten csokorba gyűjtöttem az információkat, amiket eddig tőlem még nem hallottál. Felkeltettem az érdeklődésed? Tarts velem!

 • Dolgoztál már a méheddel?

  Hidd el, nekem jó 10 év után is mindig tanít újat ez a szakrális tér. Gyakran fordulok felé, pedig nincs betegségem, panaszom.

 • Nőként sokszor érzed, hogy kevés vagy, nincs erőd a változáshoz?

  Amíg erőlködésből, dacból, lendületből, haragból akarsz teremteni, mindig rombolás lesz a vége. A fizikai erő elfogy, az emberi részünk hatása korlátolt, de a Forrás végtelenségét be tudjuk csatornázni az életünkbe.

 • Még mindig nem azt teremted, amit szeretnél?

  Energetikai méhed tisztasága a kulcs, ő játszik  szerepet, hogy kit és mit vonzol be az energetikai és fizikai teredbe. Ezt elméletben lehet tudod, de a tények makacs dolgok. Az önkorlátozó, önbántalmazó programok is itt lapulnak. Aki nem épít, nem kreál, sokszor rombol. Magát, vagy másokat.

 • Vannak pozitív tapasztalatid a méheddel történő kapcsolat kialakítása során?

  Szeretném, ha tovább fejlődnél, és még többet tudnál meg magadról, a női energiákról, vonzásról, és alkalmaznád a hétköznapi helyzetekben is a tanultakat. A transzformáció a méhen keresztül nagyon könnyedén történik. A tapasztalat, gyakorlás megsokszorozza a női erőnket.

 • Szereted az anyagokat, amiket közvetítek?

  Folyamatosan tanulok, fejlődök, és amit tudok, azt tovább is adom. Az információ értékesebb, mint a pénz a Vízöntő-korban. Én pedig szívesen tanítok, közvetítek. Most ismét elérkezett az idő, hogy méh-misztérium ügyében megosszak veled valamit.

Van kedved velem varázsolni? Valójában a varázspálca  a Te kezedben van. Mondom, mutatom, hogyan használd! 

Tarts velem egy ingyenes mini tanfolyamra, ahol az előadás során új ismeretekre teszel szert, amit az energetikai gyakorlat elmélyít, és otthoni rituálékhoz is adok tippeket.