SaRah, a Vízöntőkor Mester Energiája

Ismered meg Sára Támárt, Jézus és Mária Magdolna lányát, az isteni gyermeket!

3 részes, összesen több mint 90 perces online tréning. Ne maradj le róla te sem!

Iratkozz fel, és megajándékozlak ezzel a 3 részes online anyaggal, amiben bemutatom Neked Sára Támárt, azaz SaRah-t, ahogy Ő hívja magát. Különleges Mesterenergia, aki az Új Föld születését kíséri figyelemmel. Nagyszerű gyógyító, Bölcs Tanító, igazán transzformatív hatású.

Éppen egy hatalmas változásban vagyunk mi, Emberiség, és az egész Földünk. Természetesen nem vagyunk egyedül, számos segítő kíséri figyelemmel a jelenleg zajló folyamatokat. SaRah egy közülök. Határozott, eltökélt és azért van itt, hogy iránymutatást adjon, hatással legyen a gondolkodásmódunkra, és megmutatssa, mi minden lehetséges vele, általa.

Van kedved megismerni Őt és tanításait?

 • Mindig is vonzottak a Felmelkedett Mesterek, Tanítók?

  Spirituális úton járva, egyre kevesebb igényünk van a külső útmutatásra, mert tudjuk minden válasz bennünk van. Az emberi tanítók, terapeuták sokszor sémákban dolgoznak, a személyiség szintjén. A Felemelkedett Mesterek, angyalok a lélek szintű emelkedést, mély belső gyógyulás lehetőségét hozzák el nekünk, a Szellemet nem figyelmen kívül hagyva.

 • Amíg túl kicsinek tartod magad, és túl nagynak a problémád, tévúton jársz

  Minden Mester Energia egy lehetőséget kínál számunkra, hogy emlékezzünk Önnön nagyságunkra, a Szellemünk határtalanságára, és visszatérjünk a Lelkünk Igazságához.

 • Mindig is vonzott Jézus, Mária, a Biblia történeteket élvezettel hallgattad?

  Mi egy keresztény kultúrkörben nőttünk fel, de talán idővel azt érezted, hogy valami fontos kimaradt a hittan órák anyagából. Egy patriarchális világban, a női megváltónak nem volt helye. Pedig logikusnak hat, hogy egy férfi egy nővel tud igazán kiteljesedni, és a nő, a szerelem, szent gyönyörteli egyesülés, a házasság nem ördögtől való. Jézus valóban kiváló Gyógyító volt, egy különleg Tanító, nehéz Küldetéssel. Ehhez természetesen kapott Társat is, Magdalai Mária személyében, aki nem csak Társa volt az életben, de Apostolja is, aki hirdette az igét, és örkítette meg a Tudást az utókornak.

 • Olvastál már arról, hogy Jézus és Magdaléna szerelméből gyermeke születtek? A Krisztusi vérvonal nem csak utópia?

  Sok avatott művész mesélte el a maga módján Szent Család történetét, rejtett el alkotásaiban kódolt üzeneteket, szimbólumokat. Tették ezt természetesen a legnagyobb titokban, hiszen az Egyház nem támogatta ezt a narratívát. Két ezer évig fátyol mögé rejtették e Földön túli szerelmet, és a szerelem gyümölcsét, Sára Támárt. Eljött az idő, hogy a világ megismerje Őt!

 • Úgy érzed szerepet vállaltál a Vízöntőkorban?

  Egyre több lélek ébred rá valódi küldetésére, és áll bele a változásba, még akkor is, ha ez nem kellemes. SaRah, az isteni gyermek, megérkezett, támogat minket az átalakulás idején. Nagy erejű Tanító, Gyógyító, aki az Új Föld ígértetét hozza az Emberiség számára. Persze ez nem történik magától! Érezd a hívást, hogy részese légy ennek a folyamatnak?

Ismerd meg SaRah-t, és engedd hogy finom halvány lila energiája elindítsa életedben a transzformációt.

Tárd ki a szíved, hogy ne csak füleddel halld a szavait. Persze a tapasztalat többet ad ezer szónál. SaRah és az angyalai egy rövid energia gyakorlattal is készülnek számodra, hogy saját bőrödön érzékeld egyedi rezgését.