Lightworker Blueprint – A Fénymunkás Lélekterv

Igényeld az ingyenes anyagom, amit kifejezettem spirituális segítőknek, fénymunkásoknak, fényküldötteknek, gyógyítőknak készítettem.

Ingyenes anyag amiben megismertetlek a Lightworker Blueprintel, és azokkal a tudatalati blokokkal, amelyek minden fénymunkás életét megkeserítik.

Eleged van abból, hogy tudod, hogy Fénymunkás vagy, de még sincs bátorságod beállni a küldetésedbe?
Unod, hogy spirituális szolgáltatóként nélkülözül, folyton azon görcsölsz, honnan lesznek ügyfeleid, hogyan találnak rád azok, akiknek segíteni tudsz?
Nem mered felvállalni magad, nem mersz kiállni a nyilvánosság elé, mert félsz, hogy kinevetnek? Mit szólnak majd mások?
Nem érted miért nem tudsz bőséget teremteni, pedig a küldetésed csinálod, sokakon segítesz, te mégis anyagi gondokkkal küzdesz?

Mi van, ha azt mondom, hogy a problémád nem egyedi. Mi történne, ha azt mondanám, minden fényküldött, fénymunkás, gyógyító, papnő stb. rendelkezik Lightworker Blueprinttel?

Az egyedi isteni lélektervedről (Divine Soul Blueprint) talán már hallottál. Tőlem már a Teremtő Térképről (Manifesting Blueprint) is értesülhettél.

De létezhet egy külön Lélekterv a Fényküldötteknek is (Lightworker Blueprint), ami taralmazza a hozott a blokkokat, és akadályokat?

 • Biztos vagyok benne, hogy már több tucat, vagy több száz oldáson túl vagy.

  Millió tanfolyamon és segítőnél megfordultál már, számos könyvet kiolvastál, de még mindig bátortalan vagy, bújkálsz, nem meresz megmutatkozni, vagy bármit teszel, mintha láthatatlan lennél.  Nem indul be igazán a küldetésed valamiért. Talán egy fontos lépés eddig kimaradt az életedből: soha nem foglalkoztál a Lightworker Blueprinteddel. Persze, hogy nem, hiszen azt sem tudtad, hogy létezik….

 • Most elárulok egy nagy titkot, hosszú évekig én sem voltam ezzel tisztában

  Fogalmam sem volt, hogy vannak általános mintázatok, tendenciák, rejtett tudattalan blokkok, amik akadályozzák a spirituális segítők kiteljesedését. Olyan hozott lenyomatok, sérülések, amik kihatnak ránk.

 • Blokkok, oldások, már uncsi tudom,

  sokáig én is azt hittem már mindent tudok, mindent kipróbáltam, megcsömörlöttem a sok oldástól. Aztán megtapasztaltam, hogy bizonyos tudatszint felett teljesen más megközelítés, és nagyon célirányos transzformációs munkára van szükség.

 • Kiváncsi vagy rá, milyen átfogó kép állt össze bennem,

  tarts velem, és beavatlak abba, hogyan gondolkodj magadról fényküldöttként, spirituális segítőként, és hogyan juss túl az akadályokon, amiket most még tapasztalsz! Ennek egyik kulcsa, hogy megismered a Lightworker Blueprintedet!

Felkeltettem az érdeklődésedet?
Töltsd le a legújabb ingyenes anyagom, amit a témában készítettem!