Pünkösdi online csomag

Pünkösdi Húsvét után egy újabb energia-kapu, nem csak vallási szempontból különleges ünnep, de idén valóban is új szakaszt is indít az életünkben. Egészen októberig egy emelkedési hullámot fogunk tapasztalni, ami akár depresszió, összeomlás, csőddel is beindulhat. Legtöbbeteknél már valóban új lehetőségeket, új munkát, új kapcsolatot, új körülményeket, küldetést felvállalást fog hozni. Persze nincs emelkedés zuhanás nélkül, ahogy a fényt sem tapasztaljuk árnyék nélkül.

Egy online csomagot készítek megint, ami az aktuális idősak tanításait szedi össze, és kapunk gyakorlati támogatást, hogy az energatikai áthangolás minél zavartalanabb és hatékonyabb legyen. Folyamatos változik az energiatér, így nekünk is iparkodnunk kell, hogy felegyük a ritmust.

Témák: sorsválasztás, küldetés aktiválás, szellemi emelkedés, magasabb dimenziós energiák integrálása, önfelvállalás, felső csakrák aktiválása

Dolgozni fogunk Jeshua, Szentlélek, Mihály arkangyal energiával, El Morya fénymesterrel és még lehet mások is bejelentkeznek.

A csomag tartalma csatornázott anyag videó és hangfelvétel formájában érkezik majd hozzád.  Az anyagok száma és időtartama akkor derül ki, amikor áthozom. 🙂

Anyagok típusai:

  • Test-hangoló mozgásgyakorlat
  • meditációk
  • fény nyelv közvetítés
  • energia közvetítés
  • videós üzenet

A csomagot e-mailben kapod meg május 17.-én. Feldolgozása hosszabb időt vesz igénybe.

A csomag díja: 21 ezer forint

Részvételi igényed jelezd a dia@divinemission.hu címen.

 

dátum

máj 17 2024
Expired!

időpont

All Day
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük