MéhŐrző – méhtisztító és női esszencia ébresztő facilitátor képzés 2024

Nőkkel dolgozol főként? Foglalkoztat a termékenyég, az orgazmus, a szakrális szexualitás, a teremtés világa? Környezetedben sok a beteg női méh, meddő nő?
Sok éve járod a spirituális utad, az elmélet megvan, de a gyakorlatban mégsem működiknek a dolgaid?
EZ A TANFOLYAM NEKED SZÓL!

Ez az idei első és egyben utolsó MéhŐrző képzésem, mert a küldetésem más útra terel.  Az elmúlt alkalmak után nagyon jó tapasztaltokkal lettem gazdagabb, és bebizonyosodott, hogy van haszna és értelme továbbadni ezt a felbecsülhetetlen értékű tudást, amit összegyűjtöttem, azért, hogy mások is beépítsék önmaguk és környezetük életébe. Élvézzék méhük áldásait, gyümölcseit. Van aki saját fejlődésre, van, aki mások segítésére használja a megszerzett ismeretekt.

202-ban jött a felkérés számomra, hogy adjam tovább, amit a női Méh terének Őrzéséről, tisztításáról, tudok, hiszen 9 éve tartom a teret a különféle tiszító, és öngyógyítást beindító folyamatoknak. Saját szellemi csatornámon érkezett egy technika, még 2014-ben, ami testi-lelki és szellemi szinten is igen hatákonynak bizonyult az évek során. Nem Csodaszer, de sokak számára mégis azzá vált, küldik nekem a sikersztorikat, ultrahang vagy baba fotókat.

Ez idő alatt 25+ baba érkezett, olyan nőkhöz is, akik már letettek arról, hogy természetesen vagy akár orvosi úton édesanyává válhatnak.
Orvosi letetekkel bizonyítható gyógyulások, felszívódott, vagy jelentősen csökkent méretű ciszták, polipok, javuló hormánális eredmények.
Az egészségügyi vagy termékenységi problémák hátterében is mindig a lelki okakat is kellene kezelni, feltárni, támogatni a kliensünket, hogy értse meg a hibás választásait és találjon rá saját Forrásásból a helyes útra, ami számára gyümölcsöző. Minden Út és minden Test egyedi, nincs sablon, de sok általánosság megfigyelhető a gyakorlatban.

A női méh egy végtelen teremtő tér, a Forrás maga, a Fény Háza, a kozmosz, ami bennünk van, és amiből mindent kivetítünk. A személyes történetük drámáik, kudarcaik, csalódásaik szennyezik a méh egyébként szent és tiszta terét. Az öröklött minták, élettörténetek, a kollektív sérülések, amik a feminin energiákat érték megjelennek a női méhben. A modern anyagi központú, maszkulin energia domináns világban a nők nagyon eltávoltuk saját Teremtő minőségüktől, ösztönös-intuitív működésüktől, energatikailag is el van sok esetben vágva a szív és a méh közötti direkt kapcsolat. („okos-nő” szindroma)

Az intuitív és interaktív belső utazás, amit vezetek, segít ezeket a kapcsolatokat a méheddel, termékenyéségeddel, saját női energiáddal, női felmenőkkel és utódokkal  helyerállítani, szövetséget létre hozni a saját női szerveinkkel, a kommunikációt tanítja, és segít meghallani a kezelt fél valódi belső válaszait, ami teljes mértékben személyessé tudja tenni a kezeléseket.
Természetesen a klasszikus nyugati orvoslás és egyéb altrenatív terápiás módszerek, kezelések mellett is lehet alkalmazni, főleg, ha az eset holisztikus megközelítést igényel. Vetélés után, vagy inszemniáció, lombik, petesejt donáció előtt is érdemes kezelni, ahogy méh eltávolítás előtt és utána is lehet dolgoznunk a méh térben.
Már egy kezelés hatékonyan tudja a folyamatokat elindítani, akár teljes megoldást/felodást is hozhat az adott témára, ha a kliens valóban alkalmazza azokat a tanácsokat, amiket ő fogalmaz meg magának a vezetett folyamat alatt.
Számos lelki eredetű probléma, tünetegyüttes esetén is pozitívak a visszajelzések.
Pl: alacsony női önértékelés/önbecsülés, párkapcsolati kérdések, női szerepek közötti elveszettség, kreatív és teremtő energiák, pénzenergia blokkoltsága, túlzott férfias viselkedés, szexuális életben megjelenő blokkok, szégyen, bűntudat érzés, gátlásosság, orgazmus képtelenség, abúzus emlékek letúntetése stb.Aki tanítói, gyógyítói, papnői szolgálatot végez, kiemelten fontos, hogy saját méh terét tisztán tartsa, rendezze az energiákat. Ahogy testünk is ápoljuk, tisztogatjuk, saját méhünk, női szerveink egészsére is figyelni érdemes, számos akadály, probléma, tünet gyökere a női méhben keresendő és itt oldandó.
Kinek szól a tanfolyam?
Szeretettel várlak, ha nőkkel foglalkozol és szeretnéd szélesíteni a szolgáltatási köröd, vagy a fenti témákban más módszerekkel is dolgozol, még hatékonyabbá teheted a kezelésid. Semmilyen előképzettség nem szükséges!
Várlak akkor is, ha barátaidnak, rokonaidnak, gyermekeidnek szeretnél támogató lenne ilyen formában, minden nőnek nagyon hasznos és áldodo egy-egy ilyen belső utazás, akkor is, ha nincs semmi szervi probléma. A Vörös Sátrak ma már nem állnak, így a mi felelősségünk, hogy otthonaikban állítsuk fel azokat.
Akkor is jöhetsz bizalommal, nyugalommal, ha nem szeretnéd egyelőre továbbadni a tudást, de szeretnél tanulni és gyógyító női körben egyéni. mély folyamatokat átélni.
A nap folyamán adni és kapni is fogsz kezelést mindkét napon, így önmagában már ezért megéri eljönni. A kezelés fekve, és ruhában történik, meditatív, enyhe transzállapot létrehozása után. Nincs direkt energiaátvitel, érintés, a kezelő teret tart és folyamatos kérdéseivel tereli a folyamatot, oldó mondatokat ad, rávilágít elakadásokra. De minden folyamat egyedi és egyéni, és teljesen intuitív. A kezelt fél belső megélései a mérvadóak, és az ő visszacsatolsai szerint haladunk. Nagyon gyengéd, megengedő, mégis határozott, céltudatos, biztonságos kisérést biztosítunk a hozzáőnk érkezőnek.
Tervezett tematika:
A női méh szerepe egykor és most
A női minőség és a női méh kapcsolat
Pszichoszomatikus megbetegedésektől a  Méh egész-ség állapotáig
Termékenység tudat, méhből teremtés, vonzás
Természetes méh erősítő gyakorlatok, praktikák, szerek ismertetése
Méhtisztitás – miért, hogyan és mikor végezzük?
Demo kezelés (én vezetem) – Méhtisztítás és Női Esszencia ébresztés mind 2 napon lesz 1-1
Gyakorlás párban, mind két napon
Kérdések-válaszok
Gyakorlati tanácsok otthonra
Hozzájárulás: 88.000 Ft (tartalmaz jegyzetet, meditációs blokkoldó anyagokat otthonra, az előadásokról készíthetsz hangfelvételt magadnak.) 2 részletben is fizethető!
Ha meglévő kezeléseid mellé szeretnéd beilleszteni, már 3 kliens esetán megtérül a tanfolyamod díja.
Jelentkezés számlázási adatok megadásával: dia@divinemission.hu

Helyszín: Budapest, Ráday utca 49.

A kezelésem részletes ismertetőjét itt találod:
https://www.divinemission.hu/foglalk…/onismereti-elmenyek

dátum

jan 20 - 21 2024
Expired!

időpont

All Day
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük