Elektra Papnői: tantra, a szexuális sérülesek gyógyítása, a női kollektív emelése

Ismét egy izgalmas és különlges kalandra invitállak. A plejadok harmadik legfényesebb csillágára az Elektra bolygóra indulunk, és onnan is érkeznek hozzánk segítőink Elektra Papnői. Ők szexuál gyógyítók, akik a női lélek, szexualitás, és ebből kifolyólag a női sebzettség érzésenek ismerői.

Galaktikus történetük sokak számára már ismertek, ha még nem tudod kik ők, hallgasd meg a videóm:

Az ok, amiért ezt az alkalmat tartom nem más, minthogy erősen jelen vannak a mezőben és ebben az intentív átalakulási időszakban mély és végleges gyógyulást hoznak sok lélek számára. Számos Papnő inkarnálódott most ide a Földre is, aki részt vett a bukésban, így vagy úgy felelősnek érzi magát régi választásaiért, és bukott nőként vezekel, megfosztva magát a boldogságtól, az önbecsüléstől, a méltó társtól és a csalédtól, vagy a testi örömöktől is.

Lehet TE is egy vagy közülük?

 • mindig rosszaul vcálasztasz partnert
 • vonzódsz a rosszfiúkhoz, akik rosszul bánnak veled
 • kapcsolataid nem egyenrangúak, hagyod hogy használjon  a férfi anyagilag, testileg, mentálisan
 • szexualitásod vagy elfolytod, mert félsz től, vagy nagyon alacsony szinten éled meg, sűrűn váltogatod paertnereid
 • fájdalmas a szeretkezés, esetleg ért abuzus, még tartós kapcsolatban sincs orgazmusod
 • képtelen vagy szerelmi kapcsolatokban határt húzni, megaláznak, bántanak, elhagynak, nem érted miért
 • olyan mintha büntetésben lennél, bármit teszel, a szerelemi életed nem működik, mintha valami láthatatlan erő akadályozna
 • tudod, hogy voltak papnői,  kurtizán, apáca, gésa, boszorkány életeid
 • vonz a tantrikus szexualitás, mégsem mersz lépni felé, gátolva érzed magad a szexuális kiteljesdében
 • belesétáltál egy hamis ikerláng csapdába, és talán most sem tudod megkülönböztetni a traumakötést, az isteni társtól
 • vonzó vagy, szexuálisan sugárzol, még sincs évek óta partnered, talán félsz is, hogy csak „arra” kellenél, és nem az Istennőt látják benned

Ez csak néhány dolog, amire ha igennel válaszoltál, lehet hogy volt olyan életed, amiben érintve voltál, vagy kapcsolódsz a kollektív tudathoz, ami ehhez a Papnői Rendhez kapcsol és vállaltál lélek szinten tisztító munkát ebben a téridőben.

 

A tantrikus és szexuál gyógyítói körök még mindig tele vannak elcsúszott, félre értelmezett, sérülésekből táplálkozó szexuális ebergiával, beteg férfi-nő dinamikával. Amíg nincs rend bennünk, az életükben is káosz lesz.

A 2023-as év hatalmas kollektív teherletételről és tisztulásról is szól. Sok lélek végzi el a nem éppen hálás munkát és száll alá saját legmélyebb bugyraiba. A hamis ikerláng/lélektárs illúzió újabb és újabb testi vagy érzelmi bántalmazó markába vitt bele, pedig már túl vagy pár toxikus kapcsolaton, mégs mintha csak ezeket vonzanád.

Kollektív karmaoldás, és vezeklési körök lezárása, önbüntetés, önszobotázs, korlátozó eskük és fogadalmak feloldása lehetséges most. Miért pont most, és hogyan? Erről is beszélek!

A lélek mélyére megyünk, hogy a régi történet helyére újat írjunk. A kollektív folyamatokat a gyógyult női energia tudja támogatni, akiben nincs harag, nincs düh, nincs már sértettség, méltatlanság érzése, tudja, ismeri a saját értékét és képes meghúzni a saját határait. Nem kemény, nem agresszív, nincs benne félelem, nem hunyászkodik meg, nem kételkedik a saját erejében, szerepét, hatalmát felismeri és felválalja, felelősségteljesen éli a mindennapokat.

Részvételi díj: 15.000 Ft

Jelentkezés: dia@divinemission.hu

Kérlek, jelezd e-mailben hogy személyesen vennél részt, élőben online, vagy csak a felvételt szeretnéd.

dátum

jún 24 2023
Expired!

időpont

10:00 - 16:00
2 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük