Divine Vision by Dobi Dia – tisztánlátó tanfolyam 6+1 hónapos

Eljött az idő, most jött meg a zöld lámpa számomra, hogy megtartsam az első tisztánlátó képzésem.

2014-től dolgozom ezzel a felnőttként újra aktivált, és tanult képeségemmel. Tanulnom kellett, mert ahogy a legtöbbünknek, gyermekként ez nem volt számunkra támogatott.

A tisztánlátás tanulható, és fejleszthető képesség. Rengeteg információ, és gyakorlás, mire odajutsz, hogy valóban láss, és tudd is értelmezni a kapott képeket, lélek történeteket.

A felsőbb énnel kommunikálunk, és a segítőinkkel, akiket normál esetben, éber tudatállapotnál nem tudunk meghallani, nem tudjuk üzeneteiket fogadni. Az Akasha könyvtárakhoz férünk hozzá, ahol minden információ, ami a lélekkel történt a teremtése óta, fel van jegyezve. A lélek történeteit olvasni nagy felelősség, de hatalmas ajándék, és végtelen tanulási, gyógyulási lehetőséget is rejt magában. A tisztánárzékelés nem csak látás, hanem hallás, tudás, érzékelő képesség is, így nem feltételnül csak a látásod nyílik. Könnyedén válhatsz médiummá, csatornává a képzés végeztével, lelked eldönti, milyen módon szeretne még a látás melett üzeneteket fogadni, átadni.

A tanulási folyamat kezdetben lassan, de biztos alapokra építkezik, mert ez a képesség csak megfelelő előkészületi fázisok mellett aktiválható újra, a képességgel nem élhetünk vissza, nem használható önös célokra, másik manipulálására. A fizikai tetsnek, idegrendszernek fel kell nőni a magasabb terheléshez, és meg kell szoknunk az újonnan érkező energiákat. Nem lóverseny, nem rohanunk, az én felelősségem, hogy biztosnásgos tempóban nyissam ki a kapukat, nem húzzuk el készületlenül Maya fátylát, mert többet ártana, mint használna.

A tanfolyam 6 hónapos, és egy bónusz gyakorló hónapból áll, amit vizsga követ. A gyakorló intentív hétvégén és a viszgán nem kötelező részt venni, erősen javaslom, ha dolgozni szeretnél ezzel, és  tanusítványt csak azok kapnak tőlem, akiknek megtapasztaltam a tudását a gyakolatban is. Ettől rövidebb idő alatt magabiztos tudást nem lehet begyűjteni. Elkötelezett, alázatos, és felelősségteljes emberek jelentkezését várom!

Intenzív tisztulás, oldódás várható a folyamat teljes ide alatt, de olyan ajándákot kapsz, ami felbecsülhetetlen.

November 11-i héten indulunk. Minden héten 2 csoport lesz, egy hétköznapi és egy hétvégi, hogy mindenki számára elérhető legyen egy olyan opció, amit be tud tervezni az életébe.

Személyesen csak a májusi intentív hétvégén és vizsgán fogunk találkozni, de az is történhet online.

A képzés az online térben zajlik, de élőben, ha nagy ritkán nem tudsz részt venni, bármi miatt, a másik csoportban tudod pótolni a kimaradt alkalmat, vagy a felvételt kapod, de törekedjünk minden órán résztvenni, és gyakorolni. Ez a kulcsa!

Lesz olyan alkalom amikor video felvételt és hanganyagokat kapsz, de a képzés kb 80% élőben, online zajlik.

Indulás: november 11. 9:30-12:00 (az időpont alkalmanként változhat plusz minusz 30 percet csoportdinamika függvénye) HÉTFŐI CSOPORT (minden hétfőn)

november 16. 10:00-12:30 (az időpont alkalmanként változhat plusz minusz 30 percet csoport dinamika függvénye) SZOMBATI CSOPORT (minden szombaton)

Részvételi díj: Egy összegben 249.000 Ft, plusz fakultatív intenzív hétvége és vizsga 49.000 Ft (2025. májusban fizetendő)

Havi részlet fizetéssel 6x 49.000 Ft (mindig egy hónappal előbb kérem a befizetést) plusz fakultatív intenzív hétvége és vizsga 49.000 Ft (májusban fizetendő)

két részletben 2x 130.000 Ft plusz fakultatív intenzív hétvége és vizsga 49.000 Ft (2025. májusban fizetendő)

Early bird kedvezmény 222.222 Ft augusztus 31-ig történő befizetés esetén.

A tanfolyam díja tartalmazza a havi 4×2,5 óra azaz 10 óra oktatást velem, a hozzáférst az online oktatási felülethez, ahol a jegyzet és hangaynagok, valamint az extra videók, és az óránk felvételeit találod. A segédanyagok, oktató anyagokhoz később is hozzáférsz.

Sikeres vizsga után azonnal elkezdhetsz vele dolgozni, és stabil ünálló jövedelmet adhat számodra, de kiegészítésként is alkalmazhatod, mert minden témakörben, korra, nemre való tekintet nélkül alkalmazható, akár klasszikus teráoiás ülések mellett, akár alternatív spirituális  szolgáltatóknak, tanácsadóknak. Saját életedben is nagy hasznát veszed, és ha nem akarsz vele dolgozni, magadnak és családtagoknak, barátoknak is tudsz vele segíteni. Életem egyik legjobb befektetése volt, hogy 10 éve igent mondtam rá.

Bővebb info, felvilágosítás, és a tervezett tanfolyam időpontok miatt irj nekem: dia@divinemission.hu

Jelentkezés: dia@divinemission.hu, utána pedig egy rövid telefon vagy messenger hívást ejtünk meg, hogy biztosan mindketten ugyanarra gondolunk, és neked való legyen ez a tanfolyam.

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

nov 11 2024

időpont

09:30 - 12:00
Dobi Diána

Szervező

Dobi Diána
Email
dia@divinemission.hu
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük