Divine Shift – Sorstranszformátor 8 hetes kis csoportos mentor program

Tanfolyam formája: online – skype hívás, minden alkalom rögzítve lesz, és minden résztvevő megkapja a felvételt, az írásos anyagokat, powepont bemutató anyagát, blokkoldó hanganyagokat

Tervezett tematika:

Light Worker Blueprint megismerése, tudatalatti blokkok feltérképezése, oldása, átfogó egyedi módszert alkalmazva

Blokkok 2 nagy csoportja, amikkel dolgozni fogunk:

I. Negatív archepitikus energiák (áldozat, jó kislány, szabotőr, sérült belső gyermek) transzformálása pozitív, támogató aspektussá (értékesítés, marketing és önmenedzselés szempontból is!)

 

II. általános tudatalatti blokkok, amik minden fénymunkást érintenek valamilyen mértékben:

 1. Rejtőzködés
 2. A saját erőd, isteni önvalód és ezzel hatalmad megtagadása
 3. Ellenállás az életnek, azaz a szenvedés program üzemeltetése
 4. szenvedés a spirituális képességektől, saját lélek ajándékok, képességek nem felvállalása (üldöztetés program üzemeltetése)
 5. pénzzel, bőséggel kapcsolatos blokkok, negatív hitrendszerek, szegénységi fogadalmak, anyagi és morális elismerés elutasítása (nem érdemlem meg, nem jár, nem vagyok méltó, nem vagyok elég jó)
 6. ki vagyok én, hogy tanítsak, gyógyítsak, a küldetésem végezzem, ki vagyok én, hogy embereket vezessek? blokkok
 7. nem tudok mások életében csodát tenni, változást hozni, nem vagyok hiteles, nem vagyok elég
 8. Mások életében csodákat teremtek, de a saját életemben nem tudok teremteni, stagnálás, önszabotázs, önsorsrontás
 9. Magányosság, izoláció, számkivetettség, haszontalanság érzése (nem kellek, nem vagyok idevaló)

 

Kinek ajánlom a részvételt?

Első sorban a már spirituális szolgáltató minőségben tevékenykedő, vagy más lélekből üzemeltett vállalkozás esetén hasznos, amikor beleálltál a küldetésedbe, de nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, nem tudsz profitábilisan működni, nincs elég ügyfeled, vagy érzed, egészen jól működsz, de tudod, hogy még benned fejlődési potenciál. Amennyiben még nem indultál el az utadon, de hónapokon belül esedékes, és vannak félelmeid, kétségeid, nem látsz tisztán kit, mivel, és hogyan szeretnél majd kiszolgálni, elérni. A tanfolyam segíti a tisztánlátást is. Sok esetben a küldetés felvállalásával egyidőben a magánéletünk darabokra esik, az egyik sikere a másik kudarcát okozza.

Ideális jelentkező vagy, amennyiben valóban készen állsz a változásra, már nagyon unod, hogy nem jön az áttörés, stagnálsz, talán már a feladás határán vagy. Hajlandó vagy időt, pénz, azaz energiát áldozni a fejlődésedre, mert már nagyon „fáj” a jelen állapot. Hiszel és bízol magadban, hogy képes vagy a megfelelő mentorral előrelépni, mindent megváltoztatni.

Érzed, hogy van benned egy fék, és nem hagyod magad szárnyalni. A tematika megszólított, szinte minden fentebb írt ponttal tudtál azonosulni.

NEM MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI TANFOLYAM!

Nincs kockázat!

Fontos számomra, hogy valóban azokkal tudjuk együttműködésben lenni, akik hasonlóan motiváltak és elkötelezettek a fejlődés iránt, mint én. A tudásom, tapasztalatom értékes, és azokkal osztom meg, akik számára ez valóban értéket tud teremteni.  Nem szeretem a zsákbamacskát. Ha még nem vettél részt nálam tanfolyamon, workshopon, nem ismersz, még hezitálsz, nem vagy biztos abban, hogy ez a számodra megfelelő tanfolyam, valóban ott tartasz-e, hogy ez most aktuális az életedben, vagy bennem nincs 100% bizalmad, akkor felajánlok egy díjmentes 15-20 perces perspektíva (telefon)beszélgetést számodra. A beszélgetés utána mindketten azt érezzük, akkor egymást keressük, akkor belevágunk!

A hivás után Te is és én is mondhatunk nemet az együttműködésre. Részedről így teljesen kockázatmentes, és én is meggyőzödhetek arról, hogy ideális jelentkező vagy a tanfolyamra. Nem a befizetésedre utazom, hanem az elégedettségre, hogy mindketten profitáljunk a közösen eltöltött 2 hónapból!

Bónusz minden résztvevőnek!

Minden résztvevő kap egy lélekprofil elemzést, amit az Akasha krónikája segítségével készítek Magyarországon csak nálam elérhető formában. A mélyebb önismert mellett üzleti, marketing és értékesítési szempontokat is kapsz, ami egyedien Rád vonatkozik Lélek szinten. Az elemzés 90-120 perces hanganyag formában érkezik hozzád.

 

Részvételi díj: 249.000 Ft, mely 2 vagy 3 részletben is fizethető

LELKESÍTŐ kedvezmény!  április 15-ig történő jelentkezés és befizetés esetén a részvételi díjad 222.222 Ft, 2 részletben is tudod rendezni.

Jelentkezés: dia@divinemission.hu címen, számlázási adatok megadásával, a továbbiakat egyeztetjük.

Kérlek írd meg a jelentkezéskor, hogy az alábbi időpontok közül melyik időpont alkalmas számodra, ha több időpont is jó, mindet jelöld.

 • Csütörtök 10:00-12:30
 • Csütörtök 17:30-20:00
 • szombat 10:00-12:30

 

 

dátum

máj 09 2024
Expired!

időpont

All Day
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük