Divine Protector: József, az oltalmazó férfi energia

A világban sokféle férfi mintát látunk, leuraló, kontroláló, manipuláló, kihasználó, kizsákmányoló, végletekig materialista vezér egyéniségek. De akad bőven az anyuci pici fiából, az örök tinédzserből, vagy a casanovából is.  Nők millió nőnek fel stabil apakép nélkül, élnek valamilyen szinten bántalmazó kapcsolatokban.

Az a fajta stabil, megtartó, gondoskodó, törődő apa figura, a család fő, akire számíthatnak a rábízottak. mintha háttérbe szorult volna. A határozott döntéshozó, mások érdekeit is védelmező férfi energia, aki sziklaszlárd minden helyzetben, anélkül, hogy túlságosan is kevéllyé válna ritka mint a fehér holló. A férfi-nő kapcsolati dinamika olyan sok csorbát szenvedett el az elmúlt évezredekben, hogy mindkét nem keresi a saját helyét és szerepét, többnyire egymást hibáztatva.

A Divine Masculine, azaz az Isteni Férfi energia Szent! Ezen alkalommal egy különleges és méltatlanul mellőzött Mester Energiával fogunk dolgozni, ő pedig nem más, mint József. Mária Társa, Jézus nevelője, az egyszer Férfi, aki nem tört vezetői posztra, nem akart népszerű lenni, sem a férfiak sem a nők körében. Alázattal, hittel tette a dolgát, szolgálta az Egyet, a Tervet egy életen át. Beleállt a küldetésébe. Keveset hallunk róla, mintha nem lett volna jelentősége, pedig nagy erős, tiszta szívű, bölcs ember volt, akinélkül Jézus nem nőhetett volna fel és nem vált volna Krisztussá. Neki nem a rivalda fény jutott, ő megelégedett a Lelke Fényével.

Mivel jó magam is árva gyerek vagyok, bántalmazó apa emlékekkel, jó nagy adag mintahiánnyal, otthonról én sem hoztam ezt a fajta biztonságos, kiszámítható, megbízható atyai energiát. Természetesen a saját torz képemet vetítettem a párkapcsolati modellekre is, és vonzottam be sok link, instabil, hazug, gyenge, félelmeivel küzdő, határozatlan pasit, akik férfi jelmezbe bújtak. Rengeteg időt töltöttem a női minőség megismerésével, meggyógyításával, a férfi részhez ritkán nyúltam. Pedig nőként legalább annyira fontos a belső férfi minőség, az apa modell, ha egészséges, elkötelezett, intimitásra épülő társkapcsolatot szeretnénk.

József energiája elsőre idegen volt, de mégis nagyon biztonságos, teret tartó, leföldelő, megnyugtató. Izgatott lettem, amikor világossá vált, hogy együtt fogunk dolgozni. minden kétséget, ellenállást, félelmet eloszlat szeretetteljes, békés, mosolygos aurája.

Ezt a napot neki szenteljük, és rajta keresztül gyógyul minden, ami férfiakkal kapcsolatban sérült bennünk. Nem azt keressük mikor ki vert át, árult el, nem mutogatunk senkire. Az ősrégi történetnek vége van, az újat most írjuk! Nagyon mély gyógyító folyamatokat kínál József Számunkra, és természetesen kíséri lélektársa Mária is. Hiszen a Férfi és a Nő mindig együtt gyógyul és együtt gyógyít.

Józsefben ott a Férfi ERŐ, de ott az oltalmazó, csendes, nyugalmat sugárzó, védelmet biztosító, fizikai, érzelmi és szellemi szükségletet is biztosító energia. Erejét csak akkor használja, ha kell, nem fitogtatja, nem tolakodó, nem harsány, de nem is tutyimutyi.

Szeretettel várlak nőként és férfiként is amennyiben:

 • nehezedre esik bízni a férfiakban, vagy a Férfiban
 • nem édesapád nevelt, elváltak a szüleid, vagy meghalt édesapád
 • túlságosan irányító, domináns, bizalmatlan vagy a hétköznapokban, és ezen változtatnál
 • nincs felvállalt, stabil, jövőbe tekintő párkapcsolatod, de szeretnél
 • sokat csalódtál férfiakban, elveszett a hited bennük, szerinted mind egyforma
 • bántalmaztak férfiak (verbálisan, fizikálisan, szexuálisan)
 • férfiként nem találod az erődet, nem találod a helyed a világban, kapcsolatokban
 • szeretnél egy tápláló, egyenrangú kapcsolatban élni, nem vágysz már játszmákra, toxikus kötésekre, időhúzó energiavesztő harcokra
 • hiszel benne, hogy az Új Föld születése egy Új női és egy Új Férfi minőségen keresztül történik. Hív a kollektív gyógyulási folyamat.

A nap folyamán szellemi tanításokat kapunk és nagyon sok energia munka lesz, valamint közös gyakorlatok.

Időpont: május 6. 10-17 óra között

Részvételi díj: 17.000 Ft

Jelentkezés: dia@divinemission.hu

Részveli lehetőségek:

személyesen, élőben online formában, vagy a felvétel is megvásárolható, ha nem tudsz részt venni élőben.

dátum

máj 06 2023
Expired!

időpont

10:00 - 17:00
3 hozzászólás
 1. Kurucsai Regina
  Kurucsai Regina says:

  Kedves Dia!
  Érdeklődni szeretnèk, hogy hol lesz megtartva a màjus 6.-ai alkalom és hogy van-e mèg hely?
  Holnap reggel tudok biztosat mondani, hogy eltudok-e menni. Addig is köszönöm a vâlaszt.
  Szeretettel: Regina

  Válasz

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük