DIVINE BREATH – szomatikus légzés gyakorlás

Szeretettel invitállak egy közös légzés gyakorlásra. A szomatikus légzés gyakorlat nagyon hasznos és áldásos. könnyen elsajátítható technika, amivel minden szervedbe, minden energia központba, minden sejtedbe életenergiat lèlegzünk.
létrehozzuk a kapcsolatot a felettes éneddel, a egyéni szellemi vezetőkkel, magasabb dimenziós szellemi vezetőkkel, felemelkedett mesterekkel, és a Teremtőddel, aki a Teremtővel fog kapcsolódni.
A gyakorlatsor hatására nő az éberség, intuitív képességek erősödnek, test energiaszint szintén emelkedik, elindulhatnak testi lelki mentális gyógyulási folyamatok. Minél többet figyelsz a tudatos légzésre, annál inkább áll rá a figyelmed arra, hogy a hétköznapi szituációkban is lekódolj olyan infókat, amik mellett egyébként elsétálnál. nyugtatja az idegrendszert, összehangolja az agyféltekék működését, növeli a kreativitás, akár libidot is.
Személyesen és virtuálisan is lehet csatlakozni valamint a felvétel is megvásárolható lesz! érdemes aznap használni a gyakorlatot, hiszen 11:11 kapunk lesz 🙏☺️🌟💫
A foglalkozás végén megbeszéljük a tapasztalatokat, lesz lehetőség kérdések feltevésère.
Hozzájárulás: 6.500 Ft
Részvételi szándékod az alábbi címen jelezd: dia@divinemission.hu

dátum

nov 11 2023
Expired!

időpont

10:00 - 12:30
2 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük