11:11 novemberi aktiválás (online csomag)

Idén is jött a hívás, hogy készüljön egy mini csomag, amivel a 11:11 energia portálon haladunk át. Idén nagyon puskaporos a 3D világunk, és sok minden zajlik a felszínen és a színfalak. Mögött 2024 egy nagyon jelentőség teljes év lesz az emberiség történelmében, már elindultak folyamatok.

November amúgy is a Mester Mágus hónapja, így a transzformáció minden évben adott. Most sokan érzik a terhet, a súlyát a döntéseknek, valaki talán épp megkönnyebbül. Nem dőlhetünk hátra, de határozottan, vidáman, tettvággyal mehetünk előre. Az emelkedés zajlik, ami néha kellemetlen tünetekkel és érzelmi hullámvasúttal járhat együtt. Ez teljesen normális. Amennyiben érzed, a benned növekvő elégedetlenséget, frusztrációt, bizonytalanságot, akkor se bántsd magad. Ez is teljesen rendben van.

A novemberi csomagban találsz egy videót, aktuális történések, energetikai hatások, elöre jelzés, praktikus tanácsok. és egy hanganyagot, ami egy energetikai áthangolást tartalmaz, szerintem egy kis fény nyelv anyag is fog érkezni. Mindig aktuális energiákkal dolgozunk, csatornázott üzenetekkel, hanganyaggal. Nem tudom előre mi jön, és hány perces lesz. De az biztos, hogy a megszokott minőségben adom tovább, ami érkezik.

Az anyagokat e-mailben küldöm ki november 10-én pénteken este. 11-én tudsz vele dolgozni.

Hozzájárulás: 6.000 Ft

Jelentkezés: a weboldalon keresztül meg tudod rendelni, alul a megrendelőn utolsó sor. Bankkártyás vagy átutalásos fizetés lehetséges.

Automatikus visszaigazolást és számlát kapsz, de az anyagot később én fogom küldeni november 10-én este, mert addigra készül el. Kérlek, ne reklamálj, hogy nem kapsz nayagot hozzáférés után azonnal!

Itt regisztrálj:

 

 

 

dátum

nov 11 2023
Expired!

időpont

All Day

Szervező

Dobi Dia
Email
dia@dobidia.com
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük