Sorstranszformáció Fényküldötteknek

Kövess a közösségi oldalakon is:

Facebook privát csoport
YouTube

INGYENES TUDÁSANYAG FÉNYKÜLDÖTTEKNEK

Lightworker Blueprint – Fényküldött Lélekterv

Fénymunkásként Te is Segítői, Gyógyítói, vagy Papnői úton jársz? Ismerd meg a Fényküldöttek Lélektervében jelen lévő  rejtett blokkokat, amelyek megkeserítik az életüket. Olyan tudattalan lenyomatok, amelyek akadályozzák, hogy őket a kiteljesedésben. A rejzőzködés az egyik legáltalánosabb blokk, ami megnehezíti azt, hogy a leghatékonyabb módon szolgáljanak.

Ha még csak tervezed, hogy beleállsz a küldetésedbe, igényled akkor is az ingyenes anyagot.

Már beleálltál, Spirituális Szolgáltatóként dolgozol, de érzed, hogy nem az hozod ki a lehetőségeidből a maximumot? Sőt talán megfordult a fejedben, hogy lehet nem is ez a Te utad, mert sok adályba ütközöl? Segítek a tisztánlátásban, hol lehet a problémád gyökre!

DIVINE SHIFT ONLINE MENTOR PROGRAM

Sorstranszformáció Fényküldötteknek

Rendszeresen indul 8 alkalmas kiscsoportos mentor program a vezetésemmel.

A 8 hét alatt sorra vesszük, és oldjuk azokat a tudatalatti blokkokat, negatív archetipikus energiákat, amik szinte minden fénymunkást, spirituális szolgáltatót, tanítót, gyógyítót, papnőt akadályoznak abban, hogy valóban Lélek szinten éljenek, beleálljanak a küldezésük, sikerre vigyék azt.

Nem vagyunk egyformák, minden Lélek egyedi, ezért minden résztvevő egyéni Lélekprofil elemzést is kap, hogy összhangba kerüljön az isteni Lélektervével.

Nincs bátorságod felvállalni magad, rejtőzdödő Fénymunkás vagy? Nincs elég ügyfeled? Úgy érzed láthatatlan vagy? Talán a pénz a legnagyobb mumus az életedben? Ez a program Neked szól!

Egyéni Mentor Program Fényküldötteknek

Egyedül nem megy? Nem látsz tisztán? Megrekedtél?

Ha már unod, a helyzeted, tudod, hogy van megoldás a probláidra, és készen állsz, hogy tegyél a változásért, akkor van számdra is Sorsfordító ajánlatom!

A videós ismertetőt a képre kattintva tudod megtekinteni.

Jelentkezz az alábbi kérdőív kitöltésével egy kb. 45 perces ingyenes vízió megbeszélgetésre!

(A kérdőív kitöltése alapfeltétel, és nem jelent garantált bekerülést az egyéni programba)

Lélekprofil Elemzés Fényküldötteknek

Elkészítem az Egyedi Lélekprofilodat az Akasha Krónikád segítségével.

Ismerd meg magad olyan mélységben, amiről eddig álmodni sem mertél! A jövőnk nincs kőbe vésve, de a múltunk a krónikádból kiolvasható. Kerülj újra összhangba a Lelkeddel, és állj bele a Küldetésedbe, ismered meg a Lelkedben rejlő teremtési potenciált! A Lélekprofil elemzéssel olyan, mintha egy használati útmutatót kapnál magadhoz, amit a magán és a szakmai életedben egyaránt tudsz kamatoztatni.

A képre kattintva hallgasd meg a bemutató videót!

AZ ELEMZÉS TARTALMA:

Alap lélekprofil elemzés, mely tartalmaz egy kb 30 perces online konzultációt, ami alapján elkészítem a Lélekprofilod egy héten belül. Hanganyagformában és írásos formában is megkapod az elemzésed kb 100-120 perces, amennyiben van kérdésed, vagy gyakorlati tapasztalatod 3 hónapon belül jelentkezhetsz egy 30 perces online konzultációra.

Díja: 59.900 Ft

Bővített Lélekprofil elemzés, mely tartalmaz egy 60 perces konzultációt, amiben átbeszéljük a kérdéseid, elakadásaid, terveid, ami alapján lekészítem a Lélekprofilod egy héten belül. Online konzultáció keretén belül beszéljük meg az elemzésed, kb. 150-180 perc.  3 hónapon belül van egy 45 perces online konzultációs lehetőséged tapasztalat csere, kérdések megvitatása céljából.

Díja: 114.900 Ft

Lélekolvasás – hogy tisztán láss

Teljesen el vagy veszve? Nem látsz tisztán a helyzetedben? Túl sok a lehetőség, és nem tudom merre indul?

Ez lehet mind jellemző Rád, de előfordulhat az is, hogy egyáltaltalán nem vagy bizonytalan és határozatlan típus, de az aktuális energiák totálisan megtekernek, és már semmiben, még magadban sem bízol.

Egy tisztánlátó lélekolvasás gyógyír lehet a helyezetedre. A felső éneden keresztül érem el az Akasha krónikád tisztánlátóként, és kibogozzuk a csomokat, és megkeressük a válaszokat. Nem mondom meg hogy mit csinálj, nem döntök helyetted, de minden Lélektervedből lekérhető információval támogatlak abban, hogy megtalád a saját utad, könnyebben tudj dönteni, intuiciód használd, ne az elméd. Szellemi gyógyulás indul meg, az energiatest is átalakul az olvasás során! Nem blokkoldó alkalom, de energiarendeződés tapasztalható!

Informatív, támogató, tisztázó, erőt adó és motiváló alkalom, ami oszlatja a ködöt, és ezáltal oldja a tudattalan félelmeket, ellenállásod. Kimondásra kerülnek olyan dolgok, olyan múltbeli események, amik megértetik veled a jelent, és ezáltal formálhatod a jövőd!

Különösen ajánlom azoknak az olvasást, akik még nem kötelezték el magukat a Küldetésük mellett, sok bennük a kérdés, nem látnak kiutat jelen helyzetükből, vagy épp elvesztek a végtelen lehetőségek tárházában.

Nem csodaszer, hiszen egyetlen alkakom nem vált ki egy több hetes képzést, mentorálást, de kiváló lehetőség az első lépés megtételére.

60 perc 25.000 Ft

120 perc 45.000 Ft